+45 2284 4937 info@foodcombi.dk

KOSTVEJLEDNING

UDTALELSER FRA MINE KLIENTER

Mikkel fik styr på sin colitis ulserosa

Når man til dagligt lever med sygdommen colitis ulcerosa, så jagter man løsninger til at få det bedre. Derfor blev jeg sat i kontakt med Anne og vi fik lagt en skræddersyet kostplan. I begyndelsen var det svært at ændre, men gennem flere snakke og rådgivningen blev det til hverdag og jeg fik det markant bedre. Min betændelsestilstand har ikke været lavere siden jeg fik sygdommen og jeg har fået fjernet noget af min medicin, fordi det går så godt.

En stor del af denne ære falder til Anne, som ikke gav slip på mig og hjalp mig til at rette små ting i min kost, så retterne blev kombineret rigtigt og på den måde giver endnu mere ro på min sygdom.

Jeg kan på det varmeste anbefale kostvejledningen hos FoodCombi.

Det har gjort en forskel for mig.

Søren og Helle har begge tabt sig, maven fungerer, blodtryk og kolesteroltal er  normalt og de har fået øget energiniveau

Jeg var træt af altid at have smerter i mine hænder, fingerled, og nu også i fødderne. Det sved og brændte i mine led, og jeg tog af og til smertestillende for at få lidt ro, så jeg kunne få lidt søvn.
Desuden havde jeg svie i maven og besvær med, at tarmfunktionen var noget ustabil. Ofte med træg mave.
Igennem længere tid var min vægt langsomt krøbet opad.

Vi kontaktede kostvejleder Anne, der var så rar at hjælpe os godt i gang med nogle gode og enkle kostprincipper. Vi har nu i 3 måneder levet efter disse kostprincipper, og hvilken forskel!  Jeg har ikke behov for smertestillende mere, har ingen smerter i hænder og fødder og min mave er igen velfungerende. Vi har begge tabt os, uden at vi har sultet, men ved kostomlægning og alle Annes gode råd.

Inden jeg startede hos Anne, var mit energiniveau på 30, nu er det på 100. Tænk anderledes og du får dit gode liv tilbage med mere energi og ingen smerter. Min mand har ikke forhøjet blodtryk mere og kolesterol tallet er OK igen. Også han har haft et vægttab og kan holde det ved at tænke, før han spiser og hvad han spiser.

Morten fik bugt med en svær hudsygdom pustulosis palmoplantaris

Jeg har i de seneste 12 år døjet meget med en hudlidelse, som hedder pustulosis palmoplantaris og som for 12 års siden var ret ukendt terræn for danske læger og er det tildels stadigvæk især mht. hvordan det opstår og også bekæmpelse af den. 

Jeg har gået ved en af de bedste hud overlæger, som findes på hud klinikken i Marselisborg hospital igennem 10 år nu og de har aldrig knækket koden til mit problem.

Så en dag kommer min kone hjem og fortæller mig at vi nu skal prøve en kostomlægning samt noget mere kosttilskud

efter hun har besøgt Anne, og med lidt overtalelse fik hun mig med på forsøget.

Nu her efter 3-4 måneder har det resulteret i nogle mega fremskridt mht. min hudlidelse og tusind tak for disse råd, som du har givet os. Alt dette giver mig meget blod på tanden til naturligvis at fortsætte den nye kostomlægning