+45 2284 4937 info@foodcombi.dk

VITAMINTEST

UDTALELSER FRA MINE KLIENTER

Dorthe fik rettet op på sin fordøjelse og ledsmerter samt kolesteroltal

Mit navn er Dorthe Hansen og jeg er 57 år. Jeg bor i Kolding og har gennem mange år døjet med forstoppelse og fordøjelsesproblemer, gigt og ledsmerter, forhøjet kolesterol samt kramper. I november 2018 fik jeg en håranalyse hos kostvejleder Anne Christensen i Århus. Efter analysen gik jeg i gang med en kostændring, der skulle til for at rette op på mine skavanker, som bl.a. var spor af en tungmetalforgiftning og mangel på antioxidanter.

3 måneder senere, hvor jeg vælger at få endnu en håranalyse fra Cell Wellbeing hos Anne, fungerer maven perfekt. Jeg har ingen ledsmerter eller hævede fingre, og mit kolesteroltal ligger indenfor normalområdet. Som en sidegevinst har jeg tabt 8 kg. 

Christian fik normalt blodtryk, tabte 10 kilo og lagde kolesterolmedicinen på hylden

Jeg er Christian Andersen fra Århus, jeg er 62 år. I årevis har jeg kæmpet med forhøjet kolesteroltal og har været medicineret herfor. Desuden har mit blodtryk været alt for højt, jeg har været overvægtig, haft svært ved at heale (fx sår) og har også døjet med tandkødsproblemer. Jeg har røget det meste af mit liv. 

En Cell Wellbeing håranalyse gav mig modet til at lægge kosten en smule om og prøve at køre i en anden retning. Jeg stod til operation af en stent i hjertet, som jeg gennemførte, og kløede så på med den fødevareplan, som jeg modtog

sammen med resultatet af håranalysen, der bl.a. viste, at jeg manglede vigtige fedtsyrer, aminosyrer og antioxidanter.

Da jeg efter 3 måneder kom til kostvejleder Anne Christensen igen for at få en re-test, havde jeg gode resultater med til hende: Jeg var holdt op med at ryge, mit kolesteroltal samt blodtryk var normalt og jeg havde lagt medicinen på hylden. Desuden havde jeg tabt ca. 10 kilo, som jeg også trængte til.

Lene kom af med astmamedicin, eksem og øreproblemer samt en overvægt på 18 kilo

Jeg har altid haft udfordringer med min vægt og det er kun blevet værre med årene. Mit navn er Lene Larsen og med 130 kg, dårlig fordøjelse, ledsmerter, Kronisk Trætheds Syndrom, stressramt samt besværet af astma, lavt stofskifte, depression / modløshed samt eksem og øreproblemer måtte jeg gøre noget.

Jeg kom til Anne Christensen i Århus og afprøvede hendes håranalyse Cell Wellbeing, som på en nem måde viste mig, hvad jeg skulle spise mere af, hvad jeg skulle stoppe med at spise, og hvilke E numre jeg skulle gå udenom. Desuden viste rapporten, hvilke elektriske apparater i mit hjem, jeg var meget stress-påvirket af. Jeg har aldrig vidst, at elektro magnetiske felter kunne påvirke os som mennesker. Men det påvirkede mig, særligt tv skærme, lav frekvenser og elektrostatiske felter (køleskab, komfur m.m.) samt elektrosmog (bølger så som mikrobølger).

Jeg må sige, at jeg pludselig fik en” aha oplevelse”, da jeg så hele min 34 siders rapport om mit helbred, blot baseret på 4 hår med rod. Alt hvad Anne fortalte ud fra håranalysen, passede på mig.

Nu er der gået 4 måneder hvor jeg har fulgt kost- og livsstilsrådene, som Anne gav og jeg har tabt 18 kg, lider ikke længere af forstoppelse og har ingen ledsmerter. Desuden bruger jeg ikke længere inhalator i forbindelse med astma. Er blevet mere glad og har mere energi, har dog stadig brug for meget hvile, og så har jeg ingen eksem og ingen øreproblemer længere. Jeg fortsætter med de sunde vaner.

Jens fik bugt med forstørret prostata

Mit navn er Jens Christensen, jeg bor i Aarhus og har været gennem et forløb med Cell Wellbeing håranalyse. Mit største problem, da jeg konsulterede kostvejleder Anne Christensen for at få en analyse med Cell Wellbeing, var egentlig min forstørrede prostata (forhøjet PSA – prostata specifikt antigen), men også overvægt, manglende energi og en irriterende rødme af huden / sart hud var noget, jeg gerne ville slippe af med. 

Håranalysen blev taget og efter 15 minutter kom selve rapporten, en 34 siders sag, men meget overskuelig. Jeg blev vist hvilke næringsstoffer jeg havde brug for, det var særligt aminosyrer jeg manglede. Jeg gik i gang med det samme, spiste efter fødevareplanen der hørte med, og nu efter ca. 3 ½ måned har jeg meget mere energi og overskud. Mine tal for prostata (PSA) ligger i normalt niveau og jeg har tabt 7 kg.

Hanne fik mere energi, kraftigere hår og en bedre fordøjelse

Jeg hedder Hanne Nielsen, er 58 år og kommer fra Vejle. 

I årevis har jeg lidt af en dårlig fordøjelse med megen forstoppelse og har de sidste par år været nedtrykt med manglende energi. Mine negle har altid været flækkede negle og jeg har døjet med hårtab. Jeg besluttede mig for at tage en hårtest hos kostvejleder Anne Christensen i Århus, og det har ændret en masse hos mig. I rapporten kunne Anne tydelig se mine fordøjelsesudfordringer og se, at jeg havde vitamin- og mineralmangel, manglede vigtige antioxidanter og var meget påvirket af stråling (jordstråling var et af punkterne).

Jeg gjorde i 3 måneder, som Anne og min rapport anbefalede, og hurtigt efter havde jeg ikke længere fordøjelsesproblemer. Min energi blev hurtigt forøget og jeg har i dag en flot og sund kulør i ansigtet, min omgangskreds synes, at jeg ser sund ud! Desuden er mit hår blevet mere kraftigt. Det har været en god oplevelse og jeg vil blive ved med de sunde kostvaner og huske at drikke masser af vand gennem dagen.