+45 2284 4937 info@foodcombi.dk

REDOX SIGNALMOLEKYLER

Sundhed på celleniveau

Cellebalancen

Når der er ubalance i vores celler, kan vi opleve at få flere forskellige fysiske eller psykiske udfordringer. Derfor har cellerne en stor betydning for vores almene helbred. Hos FoodCombi arbejder vi med at forebygge de udfordringer, som ubalance i cellerne kan give.

Vi anvender et kosttilskud, der indeholder Redox Signalmolekyler. Det lyder komplekst, men i bund og grund er der blot tale om en cellevæske, der direkte kan gå ind og skabe balance i vores celler. Videnskaben har altid påstået, at det er umuligt at skabe Redox Signalmolekyler uden for kroppen, men den nyeste forskning viser, at det kan den. Det er et stort gennembrud, som kan have stor betydning for den enkelte. Det har vi mange gode eksempler på i FoodCombi – også selvom det kan være svært at forholde sig til, at små usynlige celler kan have så stor betydning for vores krops sundhed og almene velbefindende.

 

Hvad er Redox Signalmolekyler?

Redox Signalmolekyler – sammenskrivning af REDuktanter og OXidanter.

Reduktanter bekæmper de frie radikaler, der forårsager oxidativ stress. Oxidanter bekæmper inflammatorisk stress. Det er vigtigt at have en god balance mellem de to typer af signalmolekyler.

Redox Signalmolekyler viser, hvordan molekylerne er involverede i at aktivere kropppens immunforsvar til kamp mod alt fra inflammation til oxidativ stress (ublalance).

Oxidativ stress opstår, når der er flere frie radikaler end oxidanter. For mange frie radikaler medfører inflammation i kroppen. Med andre ord årsagen til ubalancen.

Hvordan skabes cellebalancen?

Helt konkret hjælper Redox Signalmolekylerne dit immunsystem med at genopbygge og udskifte de skadede celler i din krop og dermed styrke kroppens egen healingsproces, og det er netop denne proces, der kan forebygge ubalancer. Kroppen laver i forvejen sine egne Redox Signalmolekyler, men som vi bliver ældre falder produktionen af dem, og det kan have betydning for vores helbred og netop derfor er det også vigtigt at tilføje disse.

 

Er du sportsatlet?

Redox Signalmolekyler har ikke alene en forebyggende effekt. Forskningen har nemlig vist, at tilførsel af Redox Signalmolekyler kan være med til at skabe bedre sportslige præstationer. Helt konkret har forskningen vist, at molekylerne både kan bidrage til større udholdenhed, hurtigere restitution og hurtigere opbygning af muskler.

Lad mig høre fra dig

For yderligere information, spørgsmål og gode forslag lad mig høre fra dig.

Du kan kontakte mig via mail ved at benytte nedenstående mailbox.

Så hører du fra mig snarest.

Emailadresse

info@foodcombi.dk

TELEFON

+45 2284 4937 

KLINIK

Cort Adelers Gade 15, st tv
DK-8200  Aarhus N