+45 2284 4937 info@foodcombi.dk

Cellebalancen

Når der er ubalance i vores celler, kan vi opleve at få flere forskellige fysiske eller psykiske udfordringer. Derfor har cellerne en stor betydning for vores almene helbred. Hos FoodCombi arbejder vi med at forebygge de udfordringer, som ubalance i cellerne kan give.

Hvordan arbejder FoodCombi med Redox Signalmolekyler?

Helt konkret arbejder vi med et kosttilskud, der indeholder Redox Signalmolekyler. Det lyder komplekst, men i bund og grund er der blot tale om en cellevæske, der direkte kan gå ind og skabe balance i vores celler. Videnskaben har altid påstået, at det er umuligt at skabe Redox Signalmolekyler uden for kroppen, men den nyeste forskning viser, at det kan den. Det er et stort gennembrud, som kan have stor betydning for den enkelte. Det har vi mange gode eksempler på i FoodCombi – også selvom det kan være svært at forholde sig til, at små usynlige celler kan have så stor betydning for vores krops sundhed og almene velbefindende.

Hvordan skabes cellebalancen?

Helt konkret hjælper signalmolekylerne dit immunsystem med at genopbygge og udskifte de skadede celler i din krop, og det er netop denne proces, der kan forebygge ubalancer. Kroppen laver i forvejen sine egne Redox Signalmolekyler, men som vi bliver ældre falder produktionen af dem, og det kan have betydning for vores helbred og netop derfor er det også vigtigt at tilføje disse.

Er du sportsatlet?

Redox Signalmolekyler har ikke alene en forebyggende effekt. Forskningen har nemlig vist, at tilførelsen af molekylerne kan være med til at skabe bedre sportslige præstationer. Helt konkret har forskningen vist, at molekylerne både kan bidrage til større udholdenhed, hurtigere restitution og hurtigere opbygning af muligheder.

Redox Signalmolekyler viser, hvordan molekylerne er involverede i at aktivere kroppens immunforsvar til kamp mod alt fra inflammation til oxidativ stress (ubalance).

Lad mig høre fra dig

For yderligere information, spørgsmål og gode forslag – så lad mig høre fra dig. Du kan kontakte mig via mail ved at benytte nedenstående mailbox. Så hører du fra mig snarest.

Emailadresse

info@foodcombi.dk

TELEFON

+45 2284 4937 

KLINIK

Cort Adelers Gade 15, st tv
DK-8200  Aarhus N