+45 2284 4937 info@foodcombi.dk

Anne

Kostvejleder & Hormonterapeut

Hele mit professionelle virke har jeg været beskæftiget i sundhedssektoren både som ledende læge- og forskningssekretær og siden 2004 som selvstændig med egen virksomhed i samme sektor. Det har givet stor erfaring og kendskab til alle sygdomsspecialer.

Ved Lene Hansson Academy i København blev jeg i 2017 exam. kostvejleder og i 2019 exam. hormonterapeut.

Disse uddannelser opdateres løbende med indsigt i den nyeste viden indenfor området igennem årlige workshops.

2018 TFT/EFT (TankeFeltTerapi / Emotionel FrihedsTeknik) ved Lars Mygind.

2019 Metasundhed (forbindelse mellem krop og psyke) ved Lars Mygind.

Derudover er jeg certificeret som professionel behandler med Cell Wellbeing Vitamintest. Et avanceret system til analyse af kroppens vitaminbalance.

Min vision

Mit ønske er at kunne hjælpe klienter til en livsstilsændring gennem kostrådgivning og udarbejdelse af individuelle sunde kostplaner for at opnå et bedre helbred og mere energifyldt liv

En kostomlægning forandrede mit liv og gjorde mig fri af kemomedicinering

Ømme hænder, fødder og tiltagende smerter i samme områder var baggrunden for, at jeg i foråret 2014 bestilte en tid hos min læge med henblik på nærmere undersøgelse. Jeg blev henvist til en reumatolog og efter et kortere udredningsforløb fik jeg konstateret leddegigt på stadie 9 på en skala fra 1-10.

Straks gik systemet i gang, og jeg blev sat på kemokur, som jeg fik fortalt skulle vare resten af mit liv. Bivirkningerne i forbindelse med kemokuren stod i kø, og jo flere bivirkninger, jo højere dosis… Med andre ord var mine fremtidige udsigter ikke gode og alene tanken om et liv med hård medicinering fik min livskvalitet til at dale. Derfor valgte jeg at afdække alternative løsninger på min diagnose.

Kosten som medicin
– men uden bivirkninger

Jeg har altid interesseret mig for kost og motion og det at “passe godt på sin krop’” og netop derfor faldt det mig også helt naturligt at se i den retning efter en løsning på mit problem. Samtidig har jeg i kraft af mit job som lægesekretær set mange dårlige eksempler på hvad der kan ske, når man blot symptombehandler og ikke vælger ”kosten som medicin”. I foråret 2017 valgte jeg derfor at tage skeen i egen hånd. Jeg besluttede mig for at trappe ud af medicinen med henblik på at holde min sygdoms symptomer nede ved hjælp af en kostomlægning. Denne beslutning blev samtidig katalysator for, at jeg tog en uddannelse som kostvejleder i København. Uddannelsen har i den grad rustet mig med relevant viden om både kost, ernæring og det at ændre sin livsstil gennem kost og motion. 

Når løb og sygdom kan forenes

Jeg er meget aktiv og især løb er min store passion. Siden 2014 har jeg været aktivt medlem af en lokal løbeklub – og det har givet mig så meget godt på flere niveauer. Derfor var det med stor ærgrelse, at jeg i begyndelsen af 2016 måtte holde en pause fra klubløb, da smerterne fyldte for meget og samtidig med oplevede jeg, at min lungefunktion var nedsat som resultat af leddegigten.

Efter en længere pause fra løb begyndte jeg så småt at sætte gang i mine ugentlige løbeture igen i takt med de positive resultater, der fulgte med min kostomlægning. I dag er jeg igen aktiv løber og løber fuldstændigt smertefrit. Det vil altså sige, at jeg i dag kan opretholde den livsstil og livskvalitet, jeg havde tidligere og også kan tage del i alt det gode, der følger med løbefællesskabet – både fysisk og socialt. Dét giver mig i den grad fornyet energi.

Det nytter at handle

Min uddannelse i kombination med min egen motivation for selv at tage styringen har medført, at jeg i dag er fuldstændig medicinfri og nærmest ikke mærker noget til min leddegigt. Det har været en stor personlig succes at erfare på egen krop, at det nytter at handle og lytte til ens egen mavefornemmelse såvel som kroppens behov.

Den kostomlægning jeg har foretaget handler om, at jeg følger nogle enkle principper om at kombinere maden på en anden måde.

Personlige erfaringer
og universelle principper

På baggrund af mine egne positive erfaringer og de principper, som jeg baserer min kostvejledning på, er det derfor mit største ønske at kunne hjælpe en masse klienter til et bedre liv og helbred gennem kost- og livsstilsændringer.

Lad mig høre fra dig

For yderligere information, spørgsmål og gode forslag – så lad mig høre fra dig. Du kan kontakte mig via mail ved at benytte nedenstående mailbox. Så hører du fra mig snarest.

Emailadresse

info@foodcombi.dk

TELEFON

+45 2284 4937 

KONTOR

Cort Adelers Gade 15, st tv
DK-8200  Aarhus N